İpekyol'da Oluşan Çukurlar Tehlike Saçıyor

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde kaldırımlardaki parke taşların sökülmesiyle oluşan çukurlar tehlike saçıyor.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinin en işlek caddeleri üzerinde parke taşların kalkmasıyla oluşan çukurlar insan hayatına tehdit oluşturuyor. Gece saatlerinde görülmeyen çukura yayaların düşmesi an meselesi.

Durumdan rahatsız olan vatandaşlar haber merkezimize ulaşarak, "İnsan hayatı ne kadar ucuz dedirten bir görüntü. İpekyol Bulvarı üzerinde kaldırımda yer yer açılan çukurlar yolda fark edilmiyor düşme kazalarına neden olur birde çocuklar bisiklet kullanırken her an kaza yapma riski doğuyor, yetkililerin bir an önce soruna çözüm bulmasını bekliyoruz"diye konuştular.

08 Eyl 2017 - 11:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.