İnan Mezarı Başında Anıldı

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş Şanlıurfalı şair yazar araştırmacı ve sendikacı Mehmet Akif İnan'ın ölümünün on dördüncü yıl

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfalı şair, yazar, araştırmacı ve sendikacı Mehmet Akif İnan’ın ölümünün on dördüncü yıl dönümü dolayısıyla mezarı başında düzenlenen anma törenine katıldı.

Anma törenine Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra; İnan’ın ailesi, dostları, çalışma arkadaşları; sendika, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda daire amiri ve sevenleri katıldı.

Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, anma töreninde yaptığı konuşmada merhuma rahmet dileyerek; “Ne mutlu ki bugün onu eserleriyle ve hayırlı amelleriyle anıyoruz. Allah hepimize böyle eserler ve hayırlı ameller bırakmayı nasip etsin” dedi.

Merhum Mehmet Akif İnan’ın kardeşi Ahmet İnan da anma töreninde kısa bir konuşma yaparak: “Bir yaşanmış hayatlar vardır, bir de adanmış hayatlar vardır. Adanmış hayatı kendisine düstur edinmiş olanlar, elbette unutulmayacaktır” sözlerinin ardından törene katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okunan dualarla devam eden anma töreni, törene katılanlara helva ikramıyla son buldu.

#

06 Oca 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.