İlgilenen yok!

Yıkımının ardından ilgilenen kimsenin olmaması üzerine çöplüğe dönüşen alan yıkılan işyerlerin moloz yığınları ve rast gele atılan çöplerle

Yıkımının ardından ilgilenen kimsenin olmaması üzerine çöplüğe dönüşen alan, yıkılan işyerlerin moloz yığınları ve rast gele atılan çöplerle de beraber pis kokular yayılmaya başladı. Pis kokulardan şikayetçi olan çevre esnafı, bu durumun yetkililer tarafından düzelmesini istedi.

Şanlıurfa'da üzerinde çokça tartışılan eski 11 Nisan Stat alanına ne inşa edileceği üzerinde net bir sonuca ulaşılamadı. Resmi kurumlar bölgeye alışveriş merkezi yapılmasında sakınca olmadığını söylerken sivil toplum kuruluşları ise kesinlikle AVM istemediklerini meydanın tamamen yeşil alan olarak değerlendirilmesini istiyor.

11 Nisan proje kapsamında yıkılan işyerlerin molozların kaldıramaması vatandaşların tepkisini çekti. Çevrede oturan vatandaşlar, “İş yerleri yıkıldı, stadyum yıkıldı fakat molozları kaldıran olmadı. Çocuklarımız molozların yanına gidip oyun oynuyor. Çocuklar düşebilir demir parçaları batabilir yetkililerden bu moloz yığınlarının biran önce kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Mustafa Bayar

#

05 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.