İbrahim Tatlıses Elif Naz Bebek İçin Gün Sayıyor

İbrahim Tatlıses'in 9 aylık hamile eşi Ayşegül Yıldız dün son kontrolünü yaptırmak için hastanedeydi Şoförü ve yardımcısıyla birlikte eşinin

İbrahim Tatlıses’in 9 aylık hamile eşi Ayşegül Yıldız, dün son kontrolünü yaptırmak için hastanedeydi

Şoförü ve yardımcısıyla birlikte eşinin 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavi gördüğü hastaneye gelen 32 yaşındaki Yıldız’ın karnının iyice belirginleştiği görüldü.

"ANNESİNE BENZESİN"

Yaklaşık bir saat hastanede kalan Yıldız, ultrasona girdi ve doğum için gün aldı. Elif Naz adını verecekleri kızına kavuşmak için gün sayan Yıldız, gazetecileri görünce“Beni burada nasıl buldunuz?”diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Yıldız’ın salı gününe kadar doğum yapacağı belirtildi. Uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan ve sol tarafı felç kalan Tatlıses, Yıldız ile evlendikten sonra“Annesi gibi sarışın, mavi gözlü bir kızım olsun istiyorum”demişti.

#

04 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.