Husumetlisini Silahla Yaraladı, Boş Kovanları Toplayıp Kaçtı

Diyarbakır'da aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasında silahlar çekildi. Olayda bir kişi yaralanırken saldırgan olay yerindeki boş kovanları

Olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 293. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan iki kişi bir süre tartıştı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından taraflardan biri yanında taşıdığı silahı çıkararak, karşısındakine 3 el ateş etti. Şahıs, daha sonra olay yerindeki boş kovanları toplayıp kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güvenlik güçleri, delil çalışması yapmak için sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Yapılan incelemede olay yerinde boş kovanlara rastlanmazken, şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

10 Şub 2018 - 19:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.