Hilvan’da Okullar Modernleşiyor

Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamlığı ve Şanlıurfa İş-Kur İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle 'Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında

Şanlıurfa’nın Hilvan Kaymakamlığı ve Şanlıurfa İş-Kur İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında ilçe merkezinde istihdam edilen işçilerden oluşan ekip, Hilvan Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde okulları modernleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

İlçe Merkezi ve köylerde bulunan okulları dahil olmak üzere tüm okulların elektrik, su, çatı, boya-badana, duvar örme ve sıvama gibi küçük onarımlarını yapan TYÇP çalışanları, “Biz bu işi severek yapıyoruz. Amacımız Hilvan’da eğitim ortamlarını modernleştirerek, çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim görmesini sağlamaktır. Daha iyi şartlarda eğitim alan insan daha iyi yetişmiş insan demektir’’ dediler.

#

27 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.