Her Aileye 750 Kilo Kömür Yardımı Yapılıyor

Şanlıurfa'da sosyal ve yardımlaşma vakıfından yardımı muhtaç kişiler hem kömürü bedava alıyor hemde nakliyesi bedava sağlanıyor.

Sosyal ve yardımlaşma vakıfı tarafından her yıl kış öncesi dağıtımı Şanlıurfa'da sosyal ve yardımlaşma vakıfından tarafından her yıl yardıma muhtaç ailelere 23 torba 750 Kilo kömür yardımı yapılıyor. daha önceki yıllarda yapılan kömür dağıtımında izdiham olurken son yıllarda izdiham yaşanmadı, Yardıma muhtaç kişiler aldıkları kömürleri araçlarla evlerine götürüyor. Yardıma muhtaç aileler hem kömürü bedava alıyor hemde nakliyesiyle birlikte evine kadar götürülüp teslim ediliyor.

Yardım alan vatandaşlar, Daha önceleri sabah erken saatlerinde sıraya giriyorduk şimdi ise fazla beklemeden kömürümüzü alıyoruz hemde nakliye parasını vermeden eve kadar teslim ediliyor, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun"dediler.

11 Ara 2017 - 10:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.