Hastanenin Arızalanan Asansöründe Sıkışan İşçi Öldü

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü bu sabah özel hastanedeki asansörde sıkışan işçi Yılmaz Güneş'in ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, bu sabah özel hastanedeki asansörde sıkışanişçi Yılmaz Güneş'in ölümüyle ilgili inceleme başlattı. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, konunun Sağlık Bakanlığı tarafından da takip edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Gaziantep'te özel bir hastanede arızalanan asansörde, mahsur kalan ve kurtulmaya çalışırken elim bir şekilde hayatını kaybeden firma çalışanı için adli ve teknik araştırma devam etmektedir. Söz konusu olayla ilgili Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır. Olayda hayatını kaybeden Yılmaz Güneş'e Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yapılacak inceleme ve soruşturmalar sonucunda, ihmal ya da kusur tespit edilmesi halinde gerekli yasal işlemler uygulanarak kamuoyuyla paylaşılacaktır."

05 Oca 2018 - 23:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.