Harran’da Bayram havası

16 Nisan seçimlerinde şampiyon ilçe aldığı 97 27 oy ile Türkiye birincisi olan Harran'da vatandaşlar demokrasi meydanında toplanarak seçim sonucunu

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde resmi olmayan rakamlara göre sandıktan yüzde 97.17 evet oyu çıktı. Bu sonuçlara göre Harran Türkiye'nin en çok "evet" çıkaran ilçesi oldu.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise,” Harran Devletine ve bayrağına bağlı bir yerdir bizim hedefimiz yüzde yüz ama burada da şer odakları var çok uğraştılar ama çok düşük bir oy aldılar, Harran olarak yüzde 97 üstünde oy aldık biz Harran ve Akçakale arasında yarış halindeyiz isterdim ki her yerde böyle bir yarış olsun 16 Nisan’da Harranlılar şer odaklarına karşı gereken dersi verdi. 15 Temmuz Harranlılar burada toplandı bizde burayı demokrasi meydanı yaptık ve direniş simgesi tankı yaptık”dedi.

17 Nis 2017 - 12:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.