Hamile Kadın Hırsızlık Yaptı

Olay Şanlıurfa'nın Süleymaniye semtinde meydana geldi. İddiaya göre A.Ç. isimli şahsın evine giren F.G. (15) ve H.G. (23) evde kimsenin olmamasını

Olay, Şanlıurfa’nın Süleymaniye semtinde meydana geldi. İddiaya göre A.Ç. isimli şahsın evine giren F.G. (15) ve H.G. (23) evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek evden 600 TL para ve giysi çaldı. A.Ç.’nin eve gelerek durumu yetkililere haber vermesiyle birlikte çevrede bulunan güvenlik kameralarını kontrol eden polis ekipleri, hırsızlık olayına karışan F.G. ve H.G. isimli kız kardeşleri gözaltına aldı. Daha önceden de aynı suç ve farklı suçlardan sabıkası bulunan H.G. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük olan F.G. ise çocuk şubeye götürüldü.

Öte yandan, hırsızlık olayını gerçekleştiren H.G.’nin 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#

30 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.