Haliliye için bir araya geldiler

Seçim kampanyası boyunca da hep görüşlere açık olacaklarını ve fikirleri paylaşacaklarını belirten Demirkol: 'Hepimiz Haliliye için yola çıktık

Seçim kampanyası boyunca da hep görüşlere açık olacaklarını ve fikirleri paylaşacaklarını belirten Demirkol: “Hepimiz Haliliye için yola çıktık, bu nedenle bugün yine bir aradayız” dedi.

Haliliye Belediyesi’nde yaklaşık 3 saat süren toplantıda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, aday adaylarının seçimden bu yana şekillenmekte olan Haliliye ile ilgili görüşlerini aldı. Aday adaylarının öneri ve şikâyetlerini dinledi. Toplumun her kesimi ile benzer toplantılar gerçekleştireceklerini belirten Başkan Demirkol, toplantı boyunca Haliliye için planlanan projelerden, karşılaşılan sorunlardan ve sundukları çözüm önerilerinden de bahsetti.

Aday adaylarının, adaylık sürecinde gerçekleştirmek istedikleri projeleri sundukları ve ilk altı aylık kısa vadede takip ettiklerine dair izlenimlerini paylaştıkları toplantıya; Fatma Akcan, Oktay Yaşar, Adem Atmani, İbrahim Halil Arslan, Ahmet Baytak, Salih Ay, Ahmet Arslan ve Ahmet Karaca katıldı.

İmar ve temizlik konularının yoğun olarak konuşulduğu toplantıda gelecek dönemde Haliliye için atılacak adımlara dair bilgiler verilirken, bu konularda fikirler de alındı. Çevre illerdeki belediyelerle kıyaslamaların yapıldığı, örneklerin de anlatıldığı gündemde, Şanlıurfa’nın geleceğine de şekil verecek bir Haliliye kimliği için görüş alışverişinde bulunuldu. Demirkol öte yandan mahalle turlarını sürdürdü. Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’dan mahalleye dair bilgileri alan Demirkol, beraberinde Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şelli, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Açanal, Zabıta Müdürü İsmail Uslanmaz, Fen İşleri Müdürü Mehmet Arslan ile yeşil alanlarda koruma çalışmaları, ara sokaklardaki yol destek hizmetleri ve temizlik denetimlerinde bulundu.

Haliliye Belediyesi’nden talepte bulunulan noktaların tek tek gezildiği mahalle turu boyunca Başkan Demirkol’a Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da eşlik ederek, mahalle sakinlerinin taleplerini aktardı. Ulubatlı Mahallesi’nde parkların bakımı incelendi, bordür çalışmaları hakkında bazı talimatlar verildi. Çevre temizliği ile ilgili denetimlerin gerçekleştirildiği sokaklarda, mahalle sakinlerinin ise cami duvarının yapılması ile ilgili talepleri oldu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilgili müdürlüklerle birlikte rutin olarak her Salı ve Perşembe günleri farklı mahallelerde inceleme ve denetimlerini sürdürüyor.

Haber Merkezi

#

16 Eyl 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.