HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN HATIRLATMA

31 Aralık 2014 çarşamba günü sonlanacak olan yapılandırma için hafta içi saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak veznelerden ödemeler kabul

31 Aralık 2014 çarşamba günü sonlanacak olan yapılandırma için hafta içi saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak veznelerden ödemeler kabul edilerek, borç ödeme planlamaları yapılabilecek. Yasadan yararlanarak borçlarının yeniden yapılandırılmasını talep edecek olan vatandaşların yasa gereği 31.12.2014 tarihine kadar bizzat müracaat etmeleri gerekiyor. Borçlarının tamamını peşin olarak ödemek isteyenler, kısa adı Yİ/ÜFE olan Toptan Eşya Fiyat Endeksi ve Üretici Fiyat Endeksi'ne göre borç düzenlemesinden yararlanabilecek ayrıca borç yapılandırması 6, 9, 12, 18 ay taksitle de ödenebilinecek.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Emlak Servisi gişelerinde yapılan ödeme planlamasının son günler olması nedeniyle yoğun olduğu gözlemlendi.

#

23 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.