Haliliye Belediyesinde Neler Oluyor!

Şanlıurfa da seçimler sonrası Büyükşehir Belediyesinde oluşumları devam ediyor. Eyyubiye Haliliye Belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet

Şanlıurfa da seçimler sonrası Büyükşehir Belediyesinde oluşumları devam ediyor.

Eyyubiye , Haliliye Belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet vermeye devam eden belediyeler içinde Müdürlükler ve Daire Başkanları arasında da kıyasıya bir rekabet var. Eski Müdürler ve yeni Müdürler arasında çekişmelerin olduğu da halk arasında biliniyor. İddiaya göre Haliliye belediyesinde işçi statüsünde olan bazı personellerin Müdürlüklere getirilmesi Müdürlük bekleyen ve Müdürlük pozisyonuna yasal olarak uygun olan çalışanlarda büyük rahatsızlık uyandırdığı bildirildi . Başkan gerekse üst düzey yetkililerin yaptıkları atamalarda yasal prosedürü uygulamalarının daha rahat ve şeffaf bir yönetim uygulamasını sağlayacağı ve personeller arası huzursuzluğun giderilip belediyedeki çalışmaların daha sağlıklı yürüyeceği belirtildi.

#

24 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.