Haliliye Bayram Öncesi Çölyak Hastalarının Yanında Oldu

Haliliye Belediyesi çölyak hastalarına glütensiz ekmek ve kadayıf gibi 12 çeşit temel besin malzemelerinin içinde yer aldığı gıda kolisi Kurban bayramı

Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına ihtiyaç duydukları temel besin maddelerinin teminini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını Kurban bayramı öncesi devam ettirdi.

İlçede yaşayan çölyak hastaları için içerisinde 12 çeşit glütensiz gıda malzemesinin bulunduğu koliler, Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen programla dağıtıldı. Haliliye Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen dağıtım programına Başkan Fevzi Demirkol, Çölyak Federasyon Başkanı Hasan Doğan ve çölyak hastaları ile aileleri katıldı.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafından program dahilinde, periyodik olarak çölyak hastalarına yönelik dağıtımlar devam edecek.

20 Ağu 2018 - 18:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.