Haliliye Aday Adayı Urmak, En Büyük Engel Sevgisizliktir

Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Nusret Urmak her sağlıklı insanın potansiyel engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan yaşaması gerektiğini belirterek

Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel müdürlüğü döneminde de Engellilerle sürekli diyalog halinde olan AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Nusret Urmak "Engellilik, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimiz için insanlık görevidir. Onları sadece 3 Aralık tarihinde değil, yılın her günü hatırlamalıyız" dedi.

Engellilerin topluma kazandırılmasında başta aileler olmak üzere tüm topluma büyük görevler düştüğünü kaydeden Urmak, "Onlara karşı göstereceğimiz şefkat, ilgi ve destek engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeşlerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

03 Ara 2018 - 14:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.