Güzel havada Balıklıgöl gezisi

Şanlıurfa'da vatandaşlar havanın güneşli oluşunu fırsat bilerek Balıklıgöl'e ve tarihi mekanlara akın ettiler.

Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Yerleşkesi, ziyaretçilerden her mevsim ilgi görüyor.Hafta sonları yoğunluğun artığı yerleşkeyi gezen ziyaretçiler, dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak nitelendirilen Balıklıgöl'de hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem atıyor, Hz. İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağarada dua ediyor.

Özellikle şehir dışından gelen vatandaşların ilk uğradığı yerlerin başında gelen Balıklıgöl güzelliği ile büyülüyor. Vatandaşlar, kutsal saydıkları göldeki balıklara yem atarken, çocuklar ise göl kenarından balıkları hayranlıkla izledi.

Güneşli bir havanın hakim olduğu Şanlıurfa'da, vatandaşlar başta Balıklıgöl ve çevresindeki alanlar olmak üzere park ve bahçelere akın etti. Yurdun bir çok bölgesinde yağışlı hava etkili olurken, Şanlıurfa'da ise hafta sonu güneşli geçti. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Balıklıgöl'deki parklara akın ederek, buralarda vakit geçirdi.

Ailece dışarı çıkan vatandaşlar Halilürrahman ve Aynzeliha gölündeki balıklara yem atıp, tarihi alanda gezerek güzel havanın keyfini çıkarmaya çalıştı.

06 Oca 2018 - 16:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.