Güven'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Şanlıurfa Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven bağımsızlığına

Bugün de Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlı adımlarla yoluna devam ettiğinin altını çizen Başkan Güven şunları kaydetti;

“Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. Ulaştığımız seviyeyi, parlak bir geleceğin habercisi olarak değerlendiriyorum. İnanıyorum ki Türkiye, ekonomisiyle, demokrasisiyle ve ordusuyla istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir.

Bu ülkeyi bizlere miras bırakan başta ve kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehit ve gazilerimizi saygıyla minnetle anıyorum.”dedi.

30 Ağu 2018 - 09:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.