Güvenç’e Bakan desteği

Ak Parti İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez Şanlıurfa Büyük şehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve Bakan Faruk Çelik'in hafta sonu Şanlıurfa'da

Video için play'e tıklayın

Ak Parti İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez Şanlıurfa Büyük şehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve Bakan Faruk Çelik’in hafta sonu Şanlıurfa’da programını basın mensuplarına duyurdu.

Ak Parti Şanlıurfa İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve basın mensupları katıldı. Burada açıklamada bulunan Başkan Eğilmez, bizim için önemli olan Ak Parti’nin Şanlıurfa’da 14 belediyeyi almasıdır dedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi geçtiğimiz Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa Büyüşkehir Belediye Başkan adayını açıkladığı Celalettin Güvenç, yarın Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile seçim bölgeleri olan Şanlıurfa'ya geliyor.

Büyükşehir ve 13 İlçe Belediye Başkanlıkları için iddialı olduklarını belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “3 Aralık Salı günü AK Parti Meclis Grup Toplantısında Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı açıkladı. Büyükşehir adayımız Celalettin Güvenç oldu. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. Adayımız açıklandıktan sonra tüm milletvekillerimizle birlikte Ankara’da iki günlük bir çalışma yaptık.

Daha önce de twitter hesabımızdan açıkladık. Yarın (Cumartesi) Adayımız Celalettin Güvenç, Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillerimizle birlikte Şanlıurfa’ya geliyorlar. Havaalanında karşılama töreni yapacağız. Halkımızın büyük teveccühü oldu. Havaalanında karşılama yapmak isteyenler oldu. Bizde bu talebe karşılık olarak havaalanında karşılama yapmayı planladık. Karşılamadan sonra konvoy eşliğinde İl Binamıza geçeceğiz. İl Binamızın önünde Sayın Bakanımız ve Adayımız halka seslenecekler. Daha sonra adayımız Sayın Güvenç, İl Binamızda tebrikleri kabul edecekler. Tebriklerden sonra Eyyübiye İlçemizi hem ziyaret edip hem açılışını gerçekleştireceğiz. Ardından Haliliye ve Karaköprü İlçelerimizi ziyaret edeceğiz. Böylece Cumartesi günü yapılacak programımız sona ermiş olacak. Bakanımızı Ankara’ya uğurladıktan sonra Adayımız Celalettin Güvenç ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlar olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç ve 13 İlçe Başkanımızın seçilmesi için halkımızla birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. İlk aşamada seçim hazırlıklarını gözden geçirip bununla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi

#

06 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.