Güvenç, Emanetinize İhanet Etmeyeceğiz

İlk olarak Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Güvenç sorunların giderilmesi hususunda yapılan ve yapılacak çalışmaları aktardı. Şanlıurfa'nın

Video için play'e tıklayın

İlk olarak Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Güvenç, sorunların giderilmesi hususunda yapılan ve yapılacak çalışmaları aktardı.

Şanlıurfa’nın Nüfus olarak Türkiye’nin 9’uncu büyük ili olduğunun vurgusunu yapan Başkan Güvenç, Yunanistan’ın doğum sayısından fazla doğumun gerçekleştiği il olduğunu söyleyerek, yılda 65 bin doğumun olduğunu belirtti.

BAŞKAN GÜVENÇ, SİZLERİN EMANETİNE İHANET ETMEYECEĞİZ

Şanlıurfa’nın hem doğum sayısının fazla olduğunu hem de göç almaya başladığını ifade eden Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesini Şanlıurfa’ya hizmet edecek bir teşkilat yapısına kavuşturacaklarını belirterek, “ Kimseyi incitmeden, hakkına girmeden, mağdur etmeden; çalışacak, üretecek, koşturacak, dinamik bir yapıyı oluşturmamız gerekiyor. Bu konuda yapmamız gereken çok şey var. Su tahsilatında, su işlerinin düzelmesinde, kanalizasyonda, suların arıtılmasında, atık suların arıtılmasında, çöplerin toplanmasında yani gidilecek çok yolumuz var. Allah’ın izniyle, sizlerin dua ve desteğiyle biz bu belediyeyi bu vizyonda bir kuruluş haline getireceğiz. Bunun kararlılığı içerisinde çalışmalara başladık. Bu konuda emin olun sizlerin emanetine ihanet etmeyeceğiz. Milletin parasını millete harcamaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin ne yapmaya çalışırsa çalışsın. Aynı Başbakanımız gibi bütün gücümüzle bunun arkasında olmaya devam edeceğiz. Devlet ve Siyaset anlayışımız güvene ve samimiyete dayanıyor” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ, ŞANLIURFA GÜZELLİKLERİYLE AÇIK HAVA MÜZESİ

Bölgedeki her ilin ve ilçenin farklı güzelliklerinin olduğunu adeta cennete benzeten Başkan Güvenç, “Huzur, güven ve barışla buralar doluyor taşıyor. Şanlıurfa güzellikleriyle açık hava müzesi. Hafta sonları Şanlıurfa’da iki kişilik yer bulamıyorsun. Bu para demek, çocuklarımıza iş demektir. Biraz daha kaliteyi arttırırsak, daha fazla turist, daha fazla paranın gelmesi demektir. Bizim gündemimiz bunlar olmalıdır. Zenginliklerimizi dünyaya nasıl pazarlarız olmalıdır. Asgari ücreti nasıl yükseltebiliriz olmalıdır. Kayıtsız ekonomiyi kayıtlı istihdama nasıl dönüştürürüz gündemimizde olmalıdır. Bu değişim ve dönüşüm çok sancılıdır. Bu kadar mücadeleye rağmen kayıtsız istihdamı bir puandan fazla düşüremedik. Çünkü esnafımıza maliyeti ve sıkıntısı var. Kayıtsız ekonominin bir puan düşürülmesinin bütçeye 850 trilyon katkısı var. Kayıtlı ekonomiye geçmemiz lazım” dedi.

KAYBOLAN ZAMANLARI TELAFİ EDECEĞİZ

Şanlıurfa’nın Türkiye’nin parlayan yıldızı olacağının altını çizen Başkan Güvenç, “Çocuklarımızın önünü açacağız. Çünkü biz ülkeye ve sizlere inanıyoruz. Samimiyiz, Allah bize yardım edecek. Bu şekilde bu ülkenin önünü açacağız. Kaybolan zamanları telafi edeceğiz. Tekrar söylüyorum her türlü konuda 24 saat bizler sizlerin emrindeyiz. Şikayet ettiğiniz bir konu olursa direkt Belediye Başkanımızı, ilçe başkanımızı, meclis üyelerimizi, beni arayın. Arayın anında müdahale edelim. Bir sorun varsa bizlere bildirin gereğini yapalım, yapılmıyorsa da dönüp sizlere neden olmadığını izah edelim” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından esnafla bire bir sohbetini sürdüren Başkan Güvenç, toplantının ardından Birecik’te çeşitli temaslarda bulundu.

Toplantıya Başkan Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Birecik İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, daire başkanları ve esnaf temsilcileri ile esnaflar katıldı.


Güvenç birecik ziyaret

#

01 Haz 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.