Güven'in “18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma” Mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Çanakkale Savaşında, zor koşullar altında, kendinden çok güçlü ordulara karşı büyük bir zafer kazanıldığını ifade etti.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “Bu ruhun devam etmesi önemli. Zira bu sayede kimse, bu ülkeyi asla dize getiremeyecek” dedi.

Güven, mesajında devamında şunları kaydetti:“Çanakkale, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür.

Bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Çanakkale’de iman gücüyle düşman askerlerini dize getiren asil bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Gururluyuz, çünkü ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren Peygamber komşusu şehitlere sahip Türk milletinin birer ferdiyiz.

Çanakkale şehitliklerini gezdiğinizde buradaki manevi havayı teneffüs etmenizin birinci sebebi, bu yüksek ruhun halen canlı olmasından kaynaklanmaktadır. Bu ruh, inanıyoruz ki ülkemizi günden güne daha da güçlü hale getirecek ve kimse bu ülkeyi asla dize getiremeyecek.

Bu vesileyle vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.”Dedi.

18 Mar 2019 - 09:53 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.