Günyüzü Derneği 800 Dul Ve Yetime İftar Yemeği Verdi.

Genel merkezi Şanlıurfa'da bulunan Günyüzü Derneği Şehitlik Çamlıkta 800 Dul ve yetime iftar yemeği ikram etti. Program grup çağrı ilahi grubu

Genel merkezi Şanlıurfa’da bulunan Günyüzü Derneği , Şehitlik Çamlıkta 800 Dul ve yetime iftar yemeği ikram etti.

Program grup çağrı ilahi grubu ile başladı.

Daha sonra kürsüye gelen ,Günyüzü derneği yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedecan , bir konuşma ve hatim duası yaptı.

Program ,Günyüzü dernek başkanı, Veysel Toprak yapmış olduğu konuşma ile devam etti.

Toprak yapmış olduğu konuşmada, “Günyüzü derneği , geçen yıllarda 12 tane daire yaparak fakir ailelere teslim etmiş ve daha sonra evi yanan ve evsiz kalan bir çok ailenin yardımına koşmuştur ve koşmaya devam edecektir. Bu ailelerimizin de diğer insanlar gibi güzel ve nezih bir ortamda iftar yapması için bu organizasyonu yaptık. Bu vesileyle hayır sahiplerimize teşekkür ediyorum Allah hayır sahiplerinden razı olsun .” dedi.

Toru Toys getirdikleri oyuncakları , kendi elleri ile çocuklara dağıtması ile program son buldu.

#

29 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.