Güneydoğu Gazetecileri Urfa'yı konuşuyor…

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği 10 Ocak etkinliğinin yankıları devam ediyor. Düzenlenen gecenin yankıları ulusal ve yerel

Dünya Gazeteciler Günü 10 Ocak’ta

ŞUÇGAD

’ın düzenlediği programa ilgi büyük oldu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Şanlıurfa ve ilçelerden gelen gazetecilerin yanı sıra bölge gazetecileri de katıldı.

BATMAN

,

SİİRT

,

MARDİN

VE

ADIYAMAN

’DAN KATILIM

Şanlıurfa’da düzenlenen Gazeteciler Günü etkinliğine Şanlıurfa ve ilçelerin yanı sıra bölge gazetecileri de katıldı. Türkiye’de bir ilke imza atan Şanlıurfa Çalışan Gazetecileri Derneği bölge gazetecilerini bir araya getirdi.

Düzenlenen etkinliğe Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Ercan Atay, Siirt Gazeteciler Derneği Atilla Durak, Mardin Gazeteciler Derneği Mehmet Çelik, Adıyaman GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Batman, Siirt, Mardin, Adıyaman’dan gelen gazeteciler katıldı.

“TÜRKİYE’NİN HİÇ BİR YERİNDE GÖRMEDİK”

Mardin, Adıyaman, Batman ve Siirt’ten gelen Dernek Başkanları düzenlenen gece öncesi Şanlıurfa’yı gezdi. Düzenlenen gecenin ardından açıklama yapan Dernek Başkanları Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir program görmediklerini belirterek; “ Birçok organizasyona katıldık. Gazeteciler için yapılan böyle bir organizasyona tanık olmadık. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca Şanlıurfa’daki gazetecilerin birlik ve beraberliklerini hiçbir yerde görmedik” dedi.

MEDYADA GENİŞ YANKI BULDU

Türkiye’de yerel olarak gazeteciler için yapılan en büyük organizasyon olarak göze çarpan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği 10 Ocak etkinliği ulusal ve yerel basında geniş yankı buldu. Siirt, Batman, Adıyaman ve Mardin gazetelerine de konu olan etkinlik ulusal sitelerde de yer aldı.

13 Oca 2016 - 11:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.