Güler Işık'ın Babası Vefat Etti

6 çocuk babası Sefer Bikyarık yıllardır hasta olduğu için son zamanlarda kızı Güler Işık'ın yanına İstanbul'a gitmişti. Hastalığının

6 çocuk babası Sefer Bikyarık, yıllardır hasta olduğu için son zamanlarda kızı Güler Işık’ın yanına İstanbul’a gitmişti. Hastalığının ilerlemesi üzerine Şanlıurfa’ya getirildi. Bikyarık, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini alan Güler Işık, Şanlıurfa’ya geldi. Düzenlenen cenaze töreniyle Bikyarık’ın cenaze namazı Hasan paşa camisinde kılındı. Törende sanat camiasından kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmazken, cenaze törenine Bikyarık’ın eşi Şemse Bikyarık, kızları Güler Işık, Ayşe, Hülya, Zeynep, Bekir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ağlayarak babası için dua eden Güler Işık “Babam son zamanlarda çok hastaydı ve benim yanıma gelmişti daha sonra Şanlıurfa’ya geri döndü ve şimdi vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. Babamın vasiyeti 7 yıl önce ölen kardeşim Sabri’nin yanına gömülmesiydi, Sefer Bikyarık’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Şanlıurfa yeni aile mezarlığına defnedildi. Bikyarık’ın taziyesi ise Karaköprü taziye evinde kabul edilecek.(Ali Çetinkaya)

#

20 Ağu 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.