Gülebak, “Terörü Lanetliyoruz”

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) başkanı Tahir Gülebak dün gece İstanbul'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Bursaspor taraftarının stattan çıkışı sonrasında Çevik Kuvvet ekiplerinin toplanma yerinde saat 22.29'da el düzenekli bomba yüklü bir aracın patlatıldığını söyleyen Başkan Gülebak, gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadı.
Terörün her türlüsünü kınadıklarını vurgulayan Gülebak, “Her geçen gün büyüyen Türkiye’miz de yapılan terör saldırılarından yılmayacağız. Ülkemizin ve halkımızın yılmayacağını birlik ve beraberliğimizi 15 Temmuzda olduğu gibi bugünde göstereceğimizi bu halk olarak dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Nasıl ki 15 Temmuzda hainlere karşı dük durduk bugünde bu hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlere karşı da dik duruşumuzu sergileyeceğiz” dedi.
Başkan Gülebak son olarak yaralılara acil şifalar dilerken şehitlerimize ise Allahtan rahmet diledi.

11 Ara 2016 - 10:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.