Gülebak, “Öğretmenlik dünyanın en mukaddes mesleklerinden biridir”

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gülebakmesajında Öğretmenliğin dünyanın en mukaddes mesleklerinden biri olduğunu belirterek öğretmenlik mesleğinde insanı eğitme, insanı şekillendirme olduğunu söyledi.
Çocukların toplumsal hayata adapte olabilmesi için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirten Gülebak Şunları söyledi;
“Öğretmenlik dünyanın en mukaddes mesleklerinden biridir. Çünkü öğretmenlik mesleğinde insanı eğitme, insanı şekillendirme vardır. Çocuğun, toplumsal hayata adapte olabilmesi ve cemiyet içinde yer edinebilmesi öğretmenlerinin çabaları ile mümkündür. Bu düşünceler ile öğretmenlik mesleğini önemsiyor ve vazgeçilmez buluyoruz. Öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutluyor. Şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve bütün öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.”

24 Kas 2016 - 10:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.