Gözleri yollarda müşterileri bekliyorlar!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve zorlu yaşam mücadeledesin de bulunan Suriyeliler Şanlıurfa İtfaiyesi karşısında bulunan

Murat ÇİFTÇİ

Zorlu yaşam mücadelesiyle boğuşan ve hayatlarını sürdüren bazı Suriyeli gençler Hal pazarına gelen satıcıların almış oldukları eşyaları belirli ücret kaşlığında taşımak için saatlerce hal pazarının karşısında bulunan refüjlerin üzerinde bekledikleri görüldü.

Belirli bir ücret karşılığında amelelik hizmeti yapan Suriyeli gençler bu alanda saatlerce bekleyerek, hal pazarında alış veriş yapan müşterileri bekledikleri görüldü. Hal Pazarına gelen müşterilerin almış oldukları eşyaları taşıyarak bu şekilde para kazandıkları öğrenildi.

#

17 Ağu 2015 - 10:17 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.