GHSİM’den BESYO Öğrencilerine Tam Destek

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençlerin BESYO sınavlarına daha iyi şartlarda hazırlanabilmeleri için tam destek veriyor.

Önümüzdeki aylarda üniversiteler tarafından yapılacak olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (

BESYO

) sınavını kazanmak isteyen 90 genç 3 antrenörle haftanın 6 günü

GHSİM

tesislerinde aralıksız çalışıyor.

Antrenör Cengiz Bala, İbrahim Perçin ve Mehmet İlgen ile kuvvet, dayanıklılık, sürat, çabukluk koordinasyon, jimnastik gibi branş çalışmalarına tabi tutulan gençler yetenek gösterdikleri performanslarına göre uygun üniversitelerin özel yetenek sınavlarına yönlendiriliyor.

“GENÇLERİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ORTAK OLUYORUZ”

Gençlerin sınavlara daha iyi şartlarda hazırlanabilmesi için GAP Arena alanı içerisindeki spor tesislerini gençlere tahsis ettiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, onlara her alanda desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Gençlerin Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümlerine giriş hakkı elde edebilmeleri için sınavlara daha iyi şartlarda hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “İl Müdürlüğü olarak biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlik merkezlerimizle spor tesissilerimizle her alanda gençlerimize hizmet veriyoruz. Gençlerimizin BESYO hayali var bizlerde bu hayali gerçekleştirmek için elimizi taşın altına koyduk ve onlara çalışabilecekleri yer tesis ettik her anlamda ihtiyaçlarını karşılayarak gençlerimizin BESYO’ya en iyi şekilde hazırlanmaları için ortam sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

17 May 2017 - 11:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.