GHSİM, Mobil Gençlik Merkeziyle Kırsaldı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mobil Gençlik Merkeziyle kırsalda eğitim gören öğrencilerle buluşuyor.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mobil Gençlik Merkeziyle kırsalda eğitim gören öğrencilerle buluşuyor.

İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Şanlıurfa Gençlik Merkezi ve Karaköprü Gençlik Merkezi Göktepe köyünde yer alan Göktepe İlkokulunda eğitim gören öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Kırsalda eğitim gören öğrencilerle buluşmak için sabırsızlanan Gençlik Liderleri Mobil Gençlik Merkezi minibüsünü tıka basa doldurarak yollara düştü. Öğrencilerin şaşkın bakışlarıyla karşılanan Gençlik Liderleri, oluşturdukları badminton, golf, boks, okçuluk, voleybol sahalarında öğrencilere farklı spor branşların tanıttı.

Her branşı deneyerek eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler müzik eşliğinde dans ederek tüm biriken enerjilerini atma imkanı buldu. Gençlik liderleri yüzünü boyamak isteyen öğrencilerin yüzlerine istedikleri figürleri çizerken çizim esnasında komik anlar yaşandı.

KEŞKÜŞ, “MOBİL GENÇLİK MERKEZİYLE YOLA DEVAM DİYORUM”

Kırsal kesimlerde gençlik merkezlerine gitmeye imkanı olmayan öğrencilerin ayağına Mobil Gençlik Merkeziyle gittiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, her çocuğun eğlenmeye, farklı spor branşlarını tatmaya ve tanımaya hakkı olduğunu söyledi.

Gençlik Liderlerini tebrik eden İl Müdürü Keşküş, kırsal kesimlerdeki öğrencilerle geçirdikleri her saniyenin paha biçilemez olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“Bizler il Müdürlüğü olarak dokunamadığımız her çocuktan kendimizi mesul tutuyoruz. İl merkezindeki bir çok gencimiz gençlik merkezlerimize gelerek boş zamanlarını doyasıya dolu dolu geçirebiliyor fakat kırsal kesimlerdeki gençlerimizin ne yazık ki böyle bir imkanı yok. Bizlerde ekip olarak dedik ki ‘madem onlar gelemiyor biz onların ayağına gidelim’ bu duygu ve düşüncelerle gençlik liderlerimiz mobil gençlik merkezine doldurdukları malzemelerle yollara düşüyor gençlerle bir araya gelerek doyasıya eğleniyorlar. Bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyor Mobil Gençlik Merkeziyle yola devam diyorum.”

Öğrencilerle geçirilen dolu dolu dakikaların ardından Gençlik Liderleri, öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş takımları ve kekle meyve suyu dağıttı.

Keklerini yiyerek meyve sularını için öğrenciler yüzlerindeki mutluluk ifadesini gizleyemezken çekilen toplu fotoğrafla etkinlik son buldu.

15 Mar 2018 - 14:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.