Gençler ilgisizlikten eylem yaptı

Harranlı gençler ilgisizlikten ve hizmet görememekten dolayı seslerini duyurmak için gösteri yaptı. Harran da bu gün  tarihi bir gün olarak olarak adlandırabileceğimiz

Gençler ilgisizlikten eylem yaptı
Video için play'e tıklayın

Harranlı gençler ilgisizlikten ve hizmet görememekten dolayı seslerini duyurmak için gösteri yaptı.

Harran da bu gün tarihi bir gün olarak olarak adlandırabileceğimiz bir gün yaşandı.Şimdiye kadar her hangi bir gösteriye sahne olmayan Harran ilçesi ilk defa bu kadar geniş katılımlı bir gösteriye sahne oldu.

''Halka efendi olacağı değil halka hizmetkar olanı istiyoruz.''

''Sorun teşkil edeni değil çözüm üreteni istiyoruz.''

''Yaşanabilir Harran istiyoruz.Bakanım duyun sesimizi '' yazan dövizler taşıdılar.

Basın açıklaması da yapan göstericiler; Herhangi bir siyasi amaçla toplanmadıklarını, amaçlarının turistik bir ilçe olan Harranda yeni bir hizmet açılımı ve temiz ,çağdaş bir ortam istediklerini,insanca bir yaşam istediklerini,özellikle köylerde her gün elektriklerin kesik olduğunu,içme sularının olmadığını, yazın toz,kışın çamurdan dolayı çok zorluk çektiklerini belirttiler. Göstericiler daha sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

Göbeklitpehaber

#

16 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.