Gaziantep'te Terör Operasyonunda 6 Tutuklama!

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütünün yapılanmalarından KCK/TY ve DGH adına faaliyetlerde bulunan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.
Yapıyı tekrar örgütsel buluşma ve toplantılar organize ederek, kanunsuz gösteri ve şiddet eylemlerine yönlendirmeye çalışan ve geçmiş dönemlerde meydana gelen kanunsuz gösterilere katıldığı ya da organize ettiği tespit edilen şahıslara yönelik insansız hava aracı desteği ile düzenlenen operasyonda 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklanırken, 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

24 Tem 2017 - 21:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.