Gaziantep'te 20 Yaşındaki Genç Babasını Öldürdü

Gaziantep'te yaşayan 20 yaşındaki genç babasıyla tartıştıktan sonra evde bulunan av tüfeği ile babasını vurdu.

Gaziantep'te 20 yaşındaki genç tartıştığı babasını av tüfeği ile vurarak öldürdü.

İHA'nın haberine göre olay, önceki gün Şehitkamil İlçesi, Nurtepe Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre askere gidecek olan 20 yaşında İ.K. ve babası Muzaffer K. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile evde bulunan av tüfeğini alan İ.K. babasına ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan baba Muzaffer K. çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Acil serviste tedavi altına alınan Muzaffer K. gece saatlerinde yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Babanın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, oğlı İ.K. (20) ise polise teslim oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

23 Eyl 2017 - 12:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.