Fıstık Üreticileri Başkanı Canbeyli oldu

Şanlıurfa'nın önemli iş adamlarından Selahattin Canbeyli Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı oldu.

Başkanlığa seçilen Canbeyli, Şanlıurfa’da yetişen fıstığın dünya pazarında hak ettiği yeri bulması için çalışmalara başlayacağını ve en kısa sürede dünya pazarında hak ettiği itibarı ve fiyatı yakalayacaklarını söyledi.
Şanlıurfa’da birçok çiftçinin gelir kaynağının Fıstık olduğunu vurgulayan Canbeyli, “Türkiye’nin sayılı yerinde yetişen ve özelliklede Şanlıurfa’da birçok çiftçinin gelir kaynağı olan böylesine değerli bir ürün olan fıstığın hala Türkiye’de ve Dünyada hak ettiği değeri gördüğünü sanmıyorum. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalar ile birlikte fıstığın tanıtımında aktif görev alacağız. Bundan böyle fıstık üreticilerinin sorunlarını kamuoyuyla paylaşacağım ve bütün haklarını savunacağım. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ bizler açısından önemli bir avantaj, Sayın Bakanımızla da bu konuyu görüşeceğiz. Görüşlerimizi, sıkıntılarımızı anlatacağız. İnşallah fıstıkta destekleme kapsamına alınır” ifadelerini kullandı.

24 Eki 2016 - 12:34 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.