Fevzi Demirkol mazbatasını aldı‏

Pazar Günü yapılan 30 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol bugün mazbatasını alarak resmen Belediye Haliliye

Pazar Günü yapılan 30 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bugün mazbatasını alarak, resmen Belediye Haliliye Belediye Başkanı oldu.

29 Meclis Üyesi Arkadaşı ile Şanlıurfa Adliye Sarayı’na giden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Selçuk Kurtcebe’den Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı. Hakim Selçuk Kurtcebe, Başkan Demirkol’a mazbatasını verdikten sonra başarı dileklerini sundu.

Fevzi Demirkol’un mazbatasını aldıktan sonra 29 AK Parti Meclis üyesi de, meclis üyesi mazbatalarını aldı.

Mazbatasını alarak resmen Haliliye Belediye Başkanı olan Fevzi Demirkol, Burada duygulu anlar yaşayarak şunları söyledi;

‘Seçimden önce ne konuştuysak, aynı konuştuklarımızı beş sene boyunca konuşacağız. Bizim sadece düşündüğümüz bu, beş senemizden dört gün eksildi, bir şey yapmadık. Bu dört gün açığı kapatmak için biraz hızlı yürüyeceğiz, hızlı koşacağız. Bütün halkımıza, Haliliye’ye, Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olsun.’ İfadelerini kullandı.

#

03 Nis 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.