FETÖ yardım kuruluşlarını da vurdu

Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayırsever vatandaşlar' dan destek istedi.

FETÖ yardım kuruluşlarını da vurdu
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi Sorumlusu Mehmet Emin Demirkol, FÖTÖ Terör Örgütü yüzünden vatandaşların bu yıl Yardım kuruluşlarına fazla destek vermediğini belirterek Muhtaç ailelerin Bayramda yüzlerinin gülmesi için destek istedi.

24 yıldır yardıma muhtaç ailelere sıcak yemek ve kuru gıda dağıtarak hayırsever vatandaşların yardımlarını muhtaç ailelere dağıtan Aş Evi, bu yıl FETÖ yüzünden zor günler yaşıyor. FETÖ hayır kurumlarını kullanarak halktan para talep ettiği ortaya çıkması üzerine vatandaşlar kime yardım yapacağını bilmez iken asıl yardım yapan ve fakirlere destek olan Aş Evi ise FETÖ mağdurlarından oldu.

Aş Evi Derneği Sorumlusu Mehmet Emin Demirkol, “Yaklaşan Kurban Bayramının halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Aş evimiz para karşılığı burada kurban kesimi yapmamaktadır. Sadece bizlere bağışlanan kurbanların kesimini yapmaktayız. 15 Temmuz olaylarından bu yana FETÖ terör örgütü hayır kurumlarına da bir darbe vurmuştur. Vatandaşlarımız tüm hayır kurumlarına sakıncalı gözüyle bakmaktadır. Bizler 1993’ten bu yana Şanlıurfa’da bin aileye kuru gıda, sıcak yemek, ekmek ve giyim vermekteyiz. Kurban bayramının ikinci günü bin aileye et dağıtmaya niyet etmekteyiz. Rabiz bizlere yar ve yardımcı olur başarılı oluruz ve etimizi de alnımızın akıyla dağıtırız. Şanlıurfalı halkımızın bizlere kurban ve et bağışında bulunmalarını istiyoruz. Maddi durumu iyi olmayan ailelere de bayram öncesi bayramlık dağıtmaya çalışıyoruz. Bağışlanan kurbanlarımızı burada makbuz karşılığında teslim etmekteyiz. Vatandaşlarımız bağışlanan kurbanları burada başlarında durup kendi gözlerinin önünde kesilmesine de yardımcı olabilirler. Kurban fiyatları dişi kurbanlar 500 erkek kurbanlar ise 650 liradan başlamaktadır. Tüm halkımızın mübarek kurban bayramının kabul olmasını, kesilecek olan kurbanların Allah’tan makbul olmasını diliyorum. İnşallah rabbim yar ve yardımcımız olur devletimizin ve milletimizin üzerindeki bu musibetlerinde bu kurban bayramı vesilesi ile kesilecek kurbanların aracılığıyla kalkmasına vesile olur” dedi.

05 Eyl 2016 - 12:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.