FETÖ İmparator'a böyle bela olmuş

FETÖ'nün İmparator İbrahim Tatlıses'e çürük uçak sattığı ve villasını Yargıtay'da dosyayı örtbas etmek yoluyla elinden aldığı

FETÖ'nün, ünlü türkücüİbrahim Tatlıses'in de başına bela olduğu ortaya çıktı. Tatlıses'e çürük uçak satıp, villasını icra yoluyla alan FETÖ'nün, olayıYargıtay'da da örtbas ettiği öne sürüldü.

6 MİLYON DOLARA UÇAK ALDI

Tatlıses, 2010 yılında o dönem Tarkim Havacılık'ın ortağı Faruk Bayındır'ın kayınpederi Megatrans Şirketi'nin sahibiAhmet Özbey'den 6 milyon dolara uçak aldı. Ancak Tatlıses bir süre sonra jetin çürük olduğunu fark edip iade etmek istedi. Bunu yapamayınca, jetin parasını ödemedi. Megatrans şirketi de sözde alacağına karşılık Tatlıses'inBüyükçekmece'deki 6 milyon liralık villasına tedbir kararı koydurup, 1 milyon 530 bin lira bedelle icradan satın aldı.

JET KARAR ŞAŞIRTTI

Tatlıses'in avukatı Çiler Nazife Koşar, ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla satışın iptalini talep etti.BakırköySulh Ceza Hakimliği talebi reddetti. DosyaYargıtay12. Hukuk Dairesi'ne gitti. Çürük olduğu ileri sürülen jet ile ilgili, daireden de jet karar çıktı. 54 gün içinde dosyayı ele alıp karara bağlayanYargıtay12. Hukuk Dairesi villanın satış kararını onadı.

İKİSİ DE FETÖ FİRARİSİ

GeçtiğimizEylülayında Faruk Bayındır ileAhmet Özbeyhakkında FETÖ'den gözaltı kararı verildi her ikisi de firar etti. 'İhaleye fesat' karıştırıldığı iddiasıyla ilgili 'kovuşturmaya yer olmadığına dair karar' veren Savcı Ulvi Karaşahin de FETÖ'den gözaltına alındı. FETÖ soruşturmasında firari olanYargıtayüyeleri HüseyinKaragöl, Mustafa Akarsu veİlyas Şahin'in bacanak olduğu, eşlerinin Bayındır'ın kuzenleri olduğu belirlendi.

CEZA ALMALARINI İSTEDİ

Onama kararının altında imzası bulunanYargıtay12. Hukuk Dairesi üyeleriAyhan DoğanveMehmet Uslu'ya da meslekten çıkarma cezası verildi. Avukat Koşar, yenidenYargıtay12. Hukuk Dairesi'ne başvurarak karara yönelik "düzeltme" istedi. Koşar dilekçesinde, "Yargı eliyle kamu gücünü FETÖ/PDY yapılanması menfaatine kullananlar hak ettikleri cezayı almalıdır" dedi.

26 Mar 2017 - 11:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.