Feci Kaza 4 Yaralı

Şanlıurfa'da Suriyelileri taşıyan otomobilin kaza yapması sonucu 4 kişi yaralandı. Olay bu sabah saat 10.00 sıralarında Akçakale-Şanlıurfa

Şanlıurfa’da, Suriyelileri taşıyan otomobilin kaza yapması sonucu, 4 kişi yaralandı.

Olay, bu sabah saat 10.00 sıralarında Akçakale-Şanlıurfa karayolunun 26. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4 Suriyelinin bulunduğu ve İbrahim isimli bir şahsın kullandığı 63 VD 689 plakalı otomobil, Şanlıurfa istikametine giderken, yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu takla attı. Takla atan araçta, şoför ve beraberindeki Tamaşır El Hamut, Hinadi El Hamut ve Kadriye El Hamut yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Harran’daki ve Şanlıurfa il merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

#

25 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.