Fakıbaba’dan Gençlere Hizmet

Gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Şanlıurfa Belediye Başkanı  Ahmet Eşref Fakıbaba gençler için yaptıkları hizmetleri aktardı.

Gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Şanlıurfa Belediye Başkanı

Ahmet Eşref Fakıbaba, gençler için yaptıkları hizmetleri aktardı.

Daha 8-10 yıl öncesine kadar 52 Amatör Spor Kulüb’ün futbolcuları bile Haleplibahçe’deki toprak sahada karşılaşmaya çıkarken Şanlıurfa Belediyesi çeşitli mahallerde son 9 yılda 22 adet semt sahası yaptı. 3 semt sahası da ihale aşamasında. Çocuklar, gençler şimdi oynadıkları semt sahalarda düştüklerinde dizlerini ve dirseklerini kanatmadan futbol oynuyor. Hiç semt sahasının bulunmadığı 9 yıl öncesine kadar mahalle aralarına ve boş arazilere, iki direk koyup top oynayan çocuklar, gençler şimdi Fakıbaba, sayesinde semt sahalarında futbol oynamayın keyfini çıkartıyorlar. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik yürüttükleri çalışmaları şöyle sıraladı;” Şanlıurfa’da son 9 yılda gençlere yönelik çeşitli mahallelerde 20 semt sahası yaptık. Gençlerimize 3 adet semt sahası da bu yıl içinde yapıyoruz. Bununla birlikte gençlerin semt sahası sayısı 23 oluyor. Gençlerimiz bu semt sahasında ücretsiz yararlanıyorlar. Gençlere yalnızca semt sahası yapmadık. Üç ayrı bölgede 3 adette yarı olimpik yüzme havuzu yaptırdık. Buradan da ücretsiz yararlanıyorlar.3 yüzme havuzunu da bu yıl yaptırıyoruz. Bununla birlikte belediyemizin gençlere yaptırdığı ücretsiz yüzme havuzu sayısı 6 oluyor. Tabi semt sahası yüzme havuzu ile gençlerimize hizmetlerimiz sınırlı kalmadı. Onlar için açtığımız Gençlik merkezimizde satranç kursları, voleybol kursları, futbol kursları, Basketbol kurslarını da ücretsiz yaptık. Hayati Harrani Gençlik Merkezimizdeki bu kurslardan sadece 2012 yılında 1229 genç ve çocuk faydalandı. Gençlerimize sahip çıktık. Çünkü bu ülkenin geleceği onların elinde yükselecektir” dedi.

#

20 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.