Fakıbaba’dan Abide Açıklaması

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Abide kavşağına yakın alandaki yolu genişletme çalışmaları çerçevesinde kavşağa bağlamaya

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Abide kavşağına yakın alandaki yolu genişletme çalışmaları çerçevesinde kavşağa bağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşların haklı olarak şu anki çalışmaya tepki gösterdiğini hatırlatan Fakıbaba “Biz eskiden belediye olarak Abide Kavşağının böyle olmasını söylemiştik. Ha bekli de onlar o zaman bu Diyarbakır Yolunun 50 metre olacağına inanmadılar. Bizimde önerdiğimiz projeyi de kabul etmediler. Kendi kafalarına göre projeyi yaptılar. Bundan dolayı da halk haklı olarak diyor ki; Daha önce burayı böyle yapsaydınız. Ama insanlarda bilmiyorlar ki her şey bizim elimizde değil. Biz Diyarbakır Yolunu 50 metre yapınca, mecburen bu projeyi olması gereken şekilde uygulama yoluna gittik. Bu bağlamda tabi şimdi Abide’de bir sene önce yaptığımızı tekrar bozmak zorunda kaldık. Ben halkımızdan özür diliyorum. Keşke daha önceden bu böyle yapılmış olsaydı.”dedi

#

25 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.