Fakıbaba'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fakıbaba,3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, tüm dünyada engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi açısındanönemlidir.

Engellilik konusu,toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durumdur.Bu nedenle her fırsattaengelli vatandaşlarımızıkucaklayarak eşit ve değerlihaklara sahipvatandaşlar olduklarını göstermeliyiz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarına öncülük etmektemel vatandaşlık ve insani vazifemizdir.

Engelli olmalarına rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına, her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır.Hepimizin birerengelli adayıolduğunu,bugünsağlıklıolmamızınyarınımızı garanti altına almadığını unutmamalıyız.

Buduygu ve düşüncelerle;;'3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün,tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini diliyorum."

03 Ara 2016 - 22:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.