Fakıbaba, 'Bizler Çok Güzel Şeyler Yaptık, Yapmaya Devam Edeceğiz'

Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan ve Şanlıurfa'da bir ilk olan Oyun ve Oyuncak Müzesi hizmete girdi.

Fakıbaba, 'Bizler Çok Güzel Şeyler Yaptık, Yapmaya Devam Edeceğiz'
Video için play'e tıklayın

Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi Kültür Parkı içerisinde bulunan ve Şanlıurfa’da bir ilk olan oyun ve oyuncak müzesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla hizmete girdi.

Hizmete giren oyuncak müze tanıtımında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK parti milletvekili adayı Güler Kama İzol, çocuklar ve bir çok vatandaş katıldı.

'Şanlıurfa'da bir ilk olan oyun ve oyuncak müzesini çocuklara kazandırmış olduk'

Hizmete giren Oyuncak müzesinde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,"Şanlıurfa Türkiye'nin en genç nüfusa sahip olan ve yaş ortalaması 19 ile 30 yaş arası yüzde yetmiş iki nüfusu var. Şanlıurfa'da 650 bin tane öğrenci mevcut bizler öncelikle Karaköprü'yü nasıl cazibe merkezi haline getirebiliriz bu mücadeleyi verebiliriz düşüncesi ile aklımızda önce çocuklar geldi. Biz Öncelikle çocuklara ve gençlerden başlayarak Karaköprü'yü bu konuda Cazibe Merkezi yaparız, Öncelikle Şanlıurfa'da olmayan ve Şanlıurfa'da bir ilk olan oyun ve oyuncak müzesini değerli Karaköprü çocuklara kazandırmış olduk Allah hayırlı etsin diyorum. Burada şunu söyleyeyim bir şehrin ve bir ülkenin geleceği çocukların verenlerin denir. Çocukların hayalleri de oyuncaklardan geçer buradaki oyuncaklara bakarak 1900'lı yıllardan bugüne kadar gelen ecdadını, dedesinin, babasının oynadığı oyuncakları görecekler ve bugün kendi oyunlarını ve eski oyuncakları da görecekler,Türkiye ne şekilde büyüdüğünü görecekler"dedi.

'Bizler Çok Güzel Şeyler Yaptık Ama Yapmaya Devam Edeceğiz!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ise," Başkanım çok güzel bir müzeyi Karaköprü'ye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle 24'ünde bir tek oy bile çok önemlidir bir tek oy bizi 1 milletvekilimizi milletvekili bizden alıkoyabilir veya arttırabilir Bu bağlamda Ben Karaköprü ve Urfalı hemşerilerime yürekten inanıyorum bize inanmamızı istiyorum bizler çok güzel şeyler yaptık ama yapmaya devam edeceğiz. Daha çok eksikliklerimiz de var. Bunları İnşallah yerine getireceğiz yarın inşallah sayın reisimiz, ağabeyimiz sadece Türkiye'nin değil ümmetin umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımız burada ve İnşallah Allah'ın izniyle bütün Karaköprülü ve bütün Şanlıurfalılar meydanı dolduracaklardır"şeklinde konuştu.

19 Haz 2018 - 12:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.