Eyyüpoğlu: DEDAŞ bela oldu

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve parti yöneticilerinden oluşan bir heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ve parti yöneticilerinden oluşan bir heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Karşılıklı fikir alışverişlerde bulunulurken, gündem maddesi olan elektrik kesintileri de konuşuldu. Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Kızılelma ve partili heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurlunu ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Destek çağrısına olumlu yanıt verecekleri açıklamasında bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetim kurulu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bölge ve ülke için ayrı bir öneme sahip olduğunu kaydetti. Eyyüpoğlu çiftçi ile DEDAŞ’ı karşı karşıya getiren elektrik ile ilgili uygulamalardan kaynaklanan sorunların bir önce çözülmesi gerektiğini hatırlattı.

“BİR KEZ DAHA DESTEK İSTİYORUZ”

Kızılelma yaptığı açıklamada, “ Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Ak Parti olarak STK’lara destek ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şanlıurfa Ziraat Odası önemli bir seçmen kitlesine hitap eden bizim elimiz kolumuz. Bu güne kadarki tüm destek için teşekkür ederken, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan için tekrar destek istiyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadılar inşallah 10 Ağustos günü de yalnız bırakmayacaklardır. Çiftçilerimizin Recep Tayyip Erdoğan’ olan sevgisini hepimiz biliyoruz. Ve bu sevgi 10 Ağustos akşamı inşallah açılacak sandıklarla ortaya çıkacaktır.’ Sözlerine yer verdi.

Ziyarette Bulunan Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İ. Halil Kızılelma, Ziraat Odasının kavuştuğu yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde de bulundu.

Eyyüpoğlu; Erdoğan’a desteğimiz tamdır

Haliliye Ak Parti İlçe teşkilatının ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden Eyyüpoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da desteklerini sunacaklarını söyledi.

Eyyüpoğlu konuşmasında ‘ziyaret etmeleri Ak Parti İlçe yönetiminin bizleri ziyareti mutlu etmiştir. Sayın Erdoğan için destek istediler. Bilindiği gibi daha önceki seçimlerde de desteğimiz olmuştu. Biz şunu düşünüyoruz Başbakan Erdoğan olmasaydı Türkiye’nin hali ne olurdu? Bu düşünceyle desteğimiz Allahın izniyle kendisine tamdır. Çiftçilerimize de destek için çağrıda bulunuyoruz. Özellikle çiftçilerimizden ricam sayın Erdoğan için desteklerini esirgemesinler. Türkiye’nin önünün açılması için sayın Erdoğan’ın seçilmesi çok önemlidir.’ İfadelerine yer verdi.

“DEDAŞ AK PARTİ’NİN DE ÇİFTÇİNİN DE BAŞINA BELA”

Cumhur başkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’a destek vereceklerini aktaran Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu, sulama ile tarım yapan çiftçinin elektrik sorununun çözülmesi gerektiğini kaydetti. DEDAŞ’ın bölge çiftçisini ve hükümeti zor durumda bıraktığını söyleyen Eyyüpoğlu, “Ancak şunu da belirtmek zorundayım ki; çiftçilerimizin elektrikle ilgili çözüm bekleyen önemli sorunları vardır. Şunu belirmek gerekir ki DEDAŞ hem Ak Parti’nin hem de bölge çiftçisinin başına bela olmuştur” dedi.

Eyyüpoğlu, sorununun hükümetin en tepesine kadar iletildiğini belirterek, “çiftçimizin elektrik sorununu sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize ilettik. İnşallah bu sorunda çözülür” Şeklinde konuştu. Haber Merkezi

#

08 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.