Eyyübiye’nin sorunları konuşuldu

İlçe sınırları içerisinde olan Buhara Mahallesi'nde bulunan dernekte gerçekleşen toplantı İnşaat ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol'un

İlçe sınırları içerisinde olan Buhara Mahallesi’nde bulunan dernekte gerçekleşen toplantı, İnşaat ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol’un ev sahipliğinde yapıldı. Ziyarette inşaat işçileri ve ustaları ile bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunları dinledi. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette, dernek ile ilgili eksikler Dernek yöneticileri tarafından dile getirildi. Bu eksiklerin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini belirten Ekinci, Eyyübiye ilçesinin yenileceğini söyledi.

Ziyarette bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Eli nasırlı medeniyetli insanları, bizlerde bir şekilde elimizdeki imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Burada özellikle fiziki mekanlarının iyileştirilmesiyle ilgili talepleri var. Bizde Eyyübiye Belediyesi olarak, bu talepleri eksiksiz bir şekilde yerine getireceğiz, bunun da sözünü burada arkadaşlara verdik. Dernek üyeleri, bir çoğu yevmiye ile çalışan insanlardır ve bu arkadaşlarımız, sabahın erken saatinde gelip buralarda zamanını geçiriyorlar. En azından burada oturdukları süre içerisinde daha güzel bir mekanda oturmalarını istiyoruz. Bunun için insani talepleri var. Bunları yerine getirmek bizim için mutluluk verici. Bu insanlar, yeni Eyyübiye’nin oluşumda da inşallah bu ustalıklarında hep beraber faydalanacağız. Yeni Eyyübiye’yi onlarla beraber diğer STK’lar gibi güzel bir şekilde kuracağız. Bizleri davet ettiklerinden dolayı ve bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım ise, Ekinci’ye teşekkür etti. Haber merkezi

#

01 Eyl 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.