Eyyübiye Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven bugün AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Kongresine katıldı. Tek liste ile gidilen kongrelerde Gülten

Eyyübiye Kadın Destek Merkezi’nde gerçekleşen kongreye; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci,

AK

Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Başkan Yardımcıları; Faruk Bayuk, Cemil Çadak, İbrahim Kaymaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin danışmanı Ümran Mutlu Bilim ve partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Eyyübiye ilçesinin öneminden bahsetti. Eyyübiye’nin gerek barındırdığı genç nüfus ve gerekse de mevcut konumu itibari ile kendileri için önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Güven, geleceğe şekil veren kadınlar olarak önce memleketleri sonra da coğrafyanın geleceği için çok çalışmaları gerektiğini bildiklerini ifade etti. 24 Haziran genel seçimlerinden alınlarının akıyla çıkacaklarını da vurgulayan Başkan Güven, Eyyübiye AK Kadınlarınelde edecekleri başarıyla ülkenin geleceğine büyük katkılar sağlayacaklarını vurguladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise konuşmasında ‘’Demokrasi Kahramanları, Türkiye’nin Kadınları’’ sloganı ve ifade ettiği anlamla çok güçlü yarınlara hep birlikte gideceklerini söyledi. Güçlü bir Türkiye için, istikrarlı bir Türkiye için, istikbali garantili alına alınmış bir Türkiye için kadınlarla birlikte kadınların dualarıyla yarınlara umut ile bakmaya devam edeceklerini de ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise kongrede yaptığı konuşma da AK Parti hükümetleri döneminde kadınlara sağlanan pozitif ayrımcılıkları anlattı. Yıldız, yine hükümetleri döneminde kadınların özellikle de siyasete katılımlarının geçmiş dönemlere nazaran mukayese edilemeyecek şekilde arttığını vurguladı.

AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, kongreye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

03 May 2018 - 19:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.