Eyyübiye Belediyesi gazetecilerle buluştu

-Kadir DEVİR- Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa'da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir

-Kadir DEVİR-

Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir restaurantta basın mensuplarına verilenyemeğe Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi ve Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’ta katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptığı açıklamada basın mensuplarının gösterdiği ilgiye teşekkür ettiğini belirterek şunları dile getirdi;

“ Bu tür programlarda ilk önce protokola bakılarak yukardan aşağıya doğru sıralanır en sonda derler ki güzide basın mensupları bugün sadece biz bir şey diyoruz, çok kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bizleri şereflendirdiniz, bu kadar geniş katılımın olduğu yerde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yılda bir araya gelmiştik fakat sayı anlamında biraz daha azdı, bugün çok daha iyi, önümüzde ki yıl ulaşmadığımız basın mensubu arkadaşımız kalmayacak. Biz basın mensubu arkadaşlarımızı halkın temsilcisi olarak görüyoruz. Halkın temsilcileri olan insanlarla da sürekli bir arada ve iletişim halinde olmamız lazım. Onların halk adına toplum adına sordukları sorulara cevap vermemiz lazım. Bu amaçla bundan sonra ki süreçte de her zaman, her türlü sorularınıza açığız. Suriye’den gelen insanlara soframızı açıyoruz, sokaklarımızı caddelerimizi paylaşıyoruz. Sahada olunca sevenler de olur sevmeyenler, eleştirenlerde olur övenlerde son derece doğru bir yaklaşım, demokrasinin de gereğidir. Ama önemli olan eleştirirken de dozunu kaçırmamak, överken de yine abartmamak buna dikkat etmek gerekir. Bu anlamda bize yönelik yapılan her türlü eleştirinin emin olun o yönde bir eksiğimiz varsa düzeltme yoluna gidiyoruz, yanlış bilgilendirme varsa ilgili kişiyi arayıp doğrusunu izah etmeye çalışıyoruz. Ama hiçbir konuyu üstü kapalı bırakmamaya çalışıyoruz”

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9dJnuI5xpPs&feature=youtu.be[/embed]

#

09 Tem 2015 - 06:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.