Eyyübiye Belediye Çalışanlarına müjde!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz'ün de katıldığı törende toplu iş sözleşmesine

EYYÜBİYE

BELEDİYE

SİN’DE TOPLU İŞ

SÖZLEŞME


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz’ün de katıldığı törende toplu iş sözleşmesine imza attı.

Eyyübiye Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 2 yılı kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ile belediye yetkilileri katıldı. Eyyübiye Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kendilerinin kamu haklarını sendikanın da işçi gözeterek ortak bir noktada toplu iş sözleşmesine imza attıklarını belirtti. 58 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesiyle birlikte çalışanların ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 9 oranında zam yapılmış olundu. 2 yıllık bir sözleşme imza attıklarını dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kamu haklarını gözettiklerini ifade etti.

Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi,” Bugün Hizmet İş ile Belediyemiz arasında toplu iş sözleşmesi imzalanmış bulunmaktadır iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Tabiki sendika işçilerin hakkını savunmak için vardır bizde tabi kamu hakkını korumak adına buradayız. Karşılıklı mutabakat sağlandı ve bu mutabakat çerçevesinde biz kamunun haklarını gözetledik onlar işçi haklarını gözetlediler. Ortak bir noktada buluştuk ve bu sözleşme imzalandı. İki yıllık bir toplu iş sözleşmesi burada çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyoruz.

Hem sendika çalışanları adına hem de bu çalışmaları yürüten arkadaşlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz ise “Çalışanlar açısında önemli bir gün olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı,” Bugün Sendikamız açısından Eyyübiye Belediyesi ve çalışanlarımız açısından önemli bir gün. Sayın başkanımız ve ekibine göstermiş oldukları nezaket ve fedakarlık için çok çok teşekkür ediyoruz.

İki yıllık bir dönem için toplu iş sözleşmesine imza attık toplu iş sözleşmesi ile beraber çalışanlarımızın ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 9 oranında yani enflasyon üzerinde bir zam yapılmış oldu.” Hizmet İş Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu da,” Eyyübiye Belediyesi ile yaptığımız toplu iş sözleşmesinde başta sayın Başkanım Mehmet Ekinci'ye ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir toplu iş sözleşmesi yaptık. İşçi ve çalışan kardeşlerimizde memnun oldu. Yaptıkları bu jest karşılığında kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

01 Kas 2016 - 16:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.