Evren Sanayi Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa çalışan Gazeteciler derneği Başkanı Tahir Gülebak ve TSYD derneği ile Sabah gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım'dan geçtiğimiz

Şanlıurfa çalışan Gazeteciler derneği Başkanı Tahir Gülebak ve TSYD derneği ile Sabah gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım ile Mustafa Bayar geçtiğimiz haftalarda Evren Sanayi Sitesi Kooperatif başkanlığına 4 oy farkla seçilen Mustafa Arslan'ı ziyaret edip hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Arslan, Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ederek Evren Sanayi bölgesinde olan hizmetlerden bahsedip, uzun vadede hizmetlerden bulunmak vatandaşlara daha iyi hizmetler vereceğiz dedi.

Gülebak, "Ocak ayında genel kurulu yapılan ve esnafın büyük desteğini alarak tekrar seçimi kazanan Başkan Mustafa Arslan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkan Mustafa Arslan ve yönetiminin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Esnafın tüm sorunlarına hakim olan Başkan Arslan yapılacak projeler ile esnafa daha iyi hizmet verecektir. Başkan Mustafa Arslan ve yönetiminin sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyorum."dedi.

TSYD derneği ile Sabah gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım ise," Başkan Arslan ve yönetimine başarılar diliyorum yıllardır esnafa başarılı hizmet sunuyor. Başkan, binlerce kişinin istihdam sağlandığı Evren Sanayi Sitesinin sorunlarını iyi bilen ve çözüm üreten biridir, yeniden seçilmesi esnaf acısından iyi oldu başarıların devamını diliyorum"dedi.

21 Şub 2018 - 14:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.