Evcilmen Anadolu Dernekler Federasyon’unda

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Anadolu Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ederek federasyonun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hemşeri

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Anadolu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek federasyonun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hemşeri derneklerini önemsediğini belirten Başkan Evcilmen, “Hemşehri dernekleri, kendi bölgelerinin kültürlerini, örf ve adetlerini yaşatan yerlerdir. Sizde 7 farklı hemşehri derneğini birleştirerek federasyon kurmuşsunuz. Bu önemli bir birliktelik. Birlikten güç doğar. Hemşeri dernekleri Antalya’nın kültürüne yöresel zenginlik katıyor. Hepiniz birleştiğinizde federasyon olarak daha da ciddiye alınıyorsunuz. Federasyonunuzu en kısa sürede konfederasyona dönüştürmeniz umuduyla başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hemşeri derneklerini gelecek nesillere de aktarmak istediklerini belirten Anadolu Dernekler Federasyonu Başkanı Hıdır Turan ise, “Federasyonumuz, Ağrı, Muş, Hakkari, Van, Şanlıurfa, Elazığ ve Adıyaman hemşehri derneklerinden oluşmakta. Federasyona üye olmayı bekleyen ve işlemleri tamamlanmak üzere olan 5 hemşehri derneği daha var. Bu sayının gün geçtikçe daha da artacağına inanıyorum” dedi.

Federasyon olarak Antalya’da yaşayan dernek temsilcileri ile proje üreterek hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Turan, “Hemşehri derneklerine önem veren ve bizleri yalnız bırakmayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e, kente kazandırdığı güzellikler nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

#

26 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.