Esnaf, Oda Başkanlarından Gazetemize Ziyaret

Şanlıurfa Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay ve Yönetimi Kurulu üyeleri Gazetemize geçmiş olsun ziyaretinde bulunup gücümüze

Esnaf, Oda Başkanlarından Gazetemize Ziyaret
Video için play'e tıklayın

KHK

ile kapanıp KHK ile açılan ve yayın hayatını kaldığı yerden kısa bir mola ile başlayan Urfanatik Gazetesi hükümetinin, devletinin, bayrağının yanında olduğu gibi esnafının da yanında durmaya devam ediyor.
Yayın hayatına girdiği günden bugüne tarafsız ve doğru haberciliği ile Şanlıurfa esnafının yanında olan Urfanatik Gazetesini Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Yönetim Kurulu üyeleri, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Kahveciler ve Çaycılar Esnaf Odası Başkanı Murat Tuzlu ile beraber ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay; “ Urfanatik Gazetesini kapanmasından dolayı ziyaret ettik. Biliyoruz ki bu haksız bir kapanma idi, çok şükür yayın hayatına yeniden başladı. Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanlığı olarak ziyaret edip yayın hayatlarında yeniden başarılar diledik. Urfanatik Gazetesini bildiğimiz için, doğru haber, ilkelerinde bağlı olduğunu yakinen takip ediyoruz. İnşallah böyle bir durum daha yaşanmaz, Kısa bir moladan sonra yayın hayatına yeniden başlayan Urfanatik Gazetesine başarıla diliyorum” dedi.
Urfanatik Gazetesi Kurucusu Tahir Gülebak ise, “Şanlıurfa’nın en çok okunan ve satılan Gazetesi olan Urfanatik Gazetesinin kısa bir molanın ardından kaldığı yerden daha dikkatli, daha ilkeli ve ülkesine bağlı yayıncılık yapacağını belirterek Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Yönetim Kurulu üyeleri Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Kahveciler ve Çaycılar Esnaf Odası Başkanı Murat Tuzlu’ya ziyaretlerinden teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette,

ŞESOB

Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Şanlıurfa’da yetişen ve dillere destan olan Karagül Kolonyasını hediye etti.

18 Oca 2017 - 08:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.