Esnaf çalışmalardan tedirgin

-Ali Çetinkaya- Spot pazarının üst katlarına ne olarak kullanılacağı öğrenilemeyen inşaat çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar esnasında yukarıdan

-Ali Çetinkaya-

Spot pazarının üst katlarına ne olarak kullanılacağı öğrenilemeyen inşaat çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar esnasında yukarıdan malzemelerin yere düştüğünü iddia eden spot pazarı esnafı, bu anlamda yetkililerin gerekli önlemi almasını bekliyor. Esnafların bu durumda korumasız olduğunu belirten esnaflar, her an bir kişinin yaralanabileceğini dile getirdi. İnşaat malzemelerinin çalışmalar esnasında aşağı düştüğünü belirten esnaflar, bu durumda yetkililerin sessiz kalmayarak, gerekli çalışmayı başlatmasını istedi.

#

05 Oca 2015 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.