Erdoğan, Şanlıurfa'da Kılıçdaroğlu'na Resti Çekti

11Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümünde Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da

Erdoğan,  Şanlıurfa'da Kılıçdaroğlu'na Resti Çekti
Video için play'e tıklayın

16 Nisan referandum seçimleri öncesi Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine eski 11 Nisan Stadı'nın yanındaki alana binlerce insan sabahın erken saatlerden itibaren akın etti miting alanını doldurdu burada ellerinde Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, a büyük sevgi gösterisinde bulundular Miting alanına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Halka hitap etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Urfa bizi sever, biz de Urfa'yı severiz. 4 ay sonra yine birlikteyiz. Bugün Urfa'nın kurtuluşunun 97. yıl dönümü. Urfalılar birilerinin gelip kendilerini kurtarmalarını beklemediler, hemen kendi aralarında örgütlendiler. 12'ler adıyla bir heyet kurup mücadeleyi başlattılar. En güçlü silahları kendi deyimleriyle iman dolu yürekleriydi. İman dolu yüreğin karşısında hangi güç, hangi silah durabilir ki?Urfa'nın bu dönemde sergilediği destansı mücadele TBMM tarafından kendisine "şanlı" ünvanı verilerek takdir edilmiştir. Urfa'nın kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutluyorum. Şu ihtişama, şu katılıma, şu aşka, şu sevdaya bak. İnanıyorum Pazar akşamı Şanlıurfa bir başka destan yazacak buna inanıyorum.

Erdoğan idam için referanduma gideriz

Şanlıurfalılar İdam isteriz sloganları üzerine 16 Nisan'dan sonra Parlamentoya idamla ilgili karar taslağı inşallah gelecek. Sayın Bahçeli evet diyor, sayın Yıldırım aynı. Kılıçdaroğlu da eğer yanlış duymadıysam ben de desteklerim dedi. Herhalde destekler değil mi? Desteklemezse ne olur? Söyleyin, bir referandumda onun için yaparız. Nasıl? Demokraside bu işin sahibi kim? Millet, millet. Onun için de millete gideriz.

Urfa İlçelerine Doğalgaz verilecek

Cumhurbaşkanı Erdogan, Birecik ve Viranşehir ilçelerimizde önümüzdeki yıl doğalgaz verilmeye başlanıyor. Hızlı Tren'le ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ardından inşaatına başlıyoruz. Şanlıurfa deyince GAP'ı konuşmamak mümkün mü? Türkiye'nin en iddialı kalkınma projesi olan Güney Anadolu Projesi'ni hızlandırdık. 1 milyon 800 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Ah Suruç ah! Dünyanın sayılı tünellerinden biriyle asırlık hayali olan suya kavuştu mu? Kim yaptı bunu? Kimse uğramazdı buralara. Biz size aşığımız. Abu hayat bu abu hayat. Bu topraklar kupkuruydu, çatlaktı. Şimdi suyu buldu canlandı elhamdülillah. Sadece bu projeyle 950 bin dekar arazinin sulanabilmesini sağlıyoruz. 2019 yılına kadar GAP'ı tüm unsurlarıyla tamamlamayı hedefliyoruz.

Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'na Şanlıurfa'da yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu 12 Eylül anayasasına 'hayır' dedim diyor. Biz de bu anayasayı değiştiriyoruz, yeni sistem getirelim diyoruz. Bir ülkede ana muhalefet partisi demek mevcut iktidardan sonra ülkeyi yönetmeye en yakın parti demek. Ağızlarından çıkanlara bakıyoruz. Yalan, iftira, küfür gidiyor. Urfalı böylelerine ne diyor: Densiz deve girmez eve.Bu Urfalının sözü. Bunların yaptıkları da densizliktir. Anlaşıldığı kadırıyla milletten umutlarını kestiler. Aksi takdirde evet diyenleri İzmir'de denize dökmekten, hayır çıkarsa düşmanı İzmir'e denize dökmekten bahsediyor. Kim? Baykal isimde birisi. Yazıklar olsun. Bir milletvekili otobüsün üzerinden hakaretler ediyor. Burada tekrarlamaktan hicap duyarım.

Kılıçtaroğlu Darbecilerle konuşup Bakırköy'e gitti

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün Gazetesine röportaj vermiş. Bir radyocu arkadaş anlattı: Kılıçdaroğlu bana dedi ki, darbe olsun ilk tanka ben çıkarım. Peki 15 Temmuz akşamı ey Kılıçdaroğlu. Tanklar orada. Seni ışıldaklı bir araba geliyor, tankların önünden alıyor. Sen orada darbecilerle görüşorsun. Ondan sonra o arabaya atlayıp, Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gidiyorsun.Devlet Konukevi'nde vatandaşlar Cumhurbaşkanını karşılamaya gelmiş. Ben onu facetime'da bildirmemiştim. Sadece milletimi meydanlara çağırdım ve son anda İstanbul'a inmeye karar verdim. Havalanına indikten sonra üzerimizden F-16'lar uçuyor, helikopterle bomba yağdırıyorlar. Biz orada vatandaşlarımızla kucaklaştık. Dediler ki, Kılıçdaroğlu geldi ve öbür taraftan bir yerlere gitti. Hani sen tankın önünde dururdun yahu! Ne oldu? Bu iş yürek ister yürek! Bunlarda o yok. Bunlar bu tür şeyleri görmemişler, yaşamamışlar. Bunlar hayatlarında üstlendikleri hiçbir görevi başarıyla yürütmemişle

Şanlıurfa'ya Şehir Hastan hanesi müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da şehir hastanesinin 2019 yılına kadar yapılacağını söyledi. Erdoğan,“Şehit Hastanesi ile ilgili bazı sıkıntılar yaşandı. İnşallah 2019 yılının sonuna kadar şehir hastanesini bitiriyoruz ve Şanlıurfa’ya teslim ediyoruz

Halkın cebinden çalınan paralarla rant imparatorluğu kurdular

Erdoğan, "Türkiye bu değişimi keşke daha önce yapabilseydi. Mesela 60 darbesini yaşamadan yapsaydı, mesela 90 krizinden evvel yapabilseydi. 1990'lı yıllardaki koalisyonların ülkemize maliyetlerini hep birlikte yaşadık. 2002 yılında ülkenin yönetimini devraldığımızda kişi başına düşen milli gelir 3 bin 500 dolar. Şu anda 11 bin dolar. Şayet 1990'dan itibaren Türkiye istikrarlı şekilde yönetilseydi şu anda 22 bin dolar olurdu. Yazık değil mi bu ülkeye? Bu halkın cebinden çalınan paralarla kendilerine rant imparatorluğu kuranlar elbette değişim istemez. Bu ülke bir gecede yüzde 7 bin 500 faiz ödedi"diye konuştu

Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı Nihat çiftçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hemşerilik bareti ve Şehrin anahtarını verdi.

11 Nis 2017 - 17:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.